Драги ученици, родитељи и наставници ОШ “Посавски партизани”, објављујемо да је школска година успешно завршена и да је за све основце званично почео летњи распуст. Последњи школски дан за ученике био је петак 14. јун.

 

Распуст

 

Током протекле школске године, ОШ “Посавски партизани” је била сведок многих успеха и достигнућа наших ученика и наставника. Ова година је била испуњена бројним активностима, такмичењима, пројектима и културним догађајима који су обогатили наш школски живот. Ученици су учествовали у различитим такмичењима, како на локалном тако и на републичком нивоу, и остварили значајне успехе у областима математике, физике, хемије, литерарних радова, спорта, уметности и многих других дисциплина. Захваљујемо свим ученицима на њиховом труду и посвећености, као и наставницима који су их водили и подржавали на том путу.

 

Игра

 

Дело

 

Нова школска година у ОШ “Посавски партизани” почиње у понедељак, 2. септембра 2024. године. Сви ученици се враћају у школске клупе и започињу нове изазове и авантуре. Прво полугодиште ће трајати до петка, 27. децембра 2024. године, када почиње зимски распуст. Током школске године, ученици ОШ “Посавски партизани” имаће више прилика за одмор, укључујући јесењи, зимски, пролећни и летњи распуст. Јесењи распуст почиње у понедељак, 11. новембра 2024. године, и завршава се у уторак, 12. новембра 2024. године. Зимски распуст почиње у понедељак, 30. децембра 2024. године, и завршава се у петак, 17. јануара 2025. године. Други део школске године почиње у понедељак, 20. јануара 2025. године. Током летњег распуста, наши наставници и школско особље ће радити на припреми за наредну школску годину. ОШ “Посавски партизани” је посвећена сталном унапређењу услова за рад и учење, и током летњих месеци радићемо на побољшању школских просторија, као и на развоју нових наставних материјала и програма.

Пролећни Распуст
Пролећни распуст почиње у среду, 16. априла 2025. године, и завршава се у понедељак, 21. априла 2025. године.

Летњи Распуст
Други део школске године завршава се у петак, 20. јуна 2025. године, када почиње нови летњи распуст.

 

Желимо вам свима срећан летњи распуст. Искористите ово време да се одморите, забавите и проведете време са породицом и пријатељима. Видимо се у септембру са новим еланом,  новим победама и успесима!

Директор ОШ “Посавски партизани”

Мирослав Крстић.

Share This