Филмска секција ОШ “Посавски партизани” снимила је кратак промотивни видео под називом “Без трага” којим полазници ове секције упозоравају родитеље на потенцијалне опасности у којима деца могу да се нађу.

 

У име свих ученика школе, подсећају да је у мору свакодневних обавеза и заокупљености могуће предвидети потенцијалне опасности по децу. Циљ видеа јесте буђење свести  о важности информативних разговора са децом у којима би посебан акценат био стављен на упозоравајуће поруке о безбедности и обазривости. Ђаци школе и полазници филмске секције овим путем апелују на све родитеље и просветне раднике да посвете посебну пажњу заштити и безбедности сваког ученика.

Овде можете погледати видео:

 

Дужност сваког родитеља је да прихвати личну одговорност, да увек размишља о добрим а и могућим лошим последицама својих одлука. Деца нижу године у бројкама али су у животним ситуацијама увек деца. Зато вам управо ученици ОШ “Посавски партизани” оваквим  видеом кроз три различите приче указују на то.

УПОЗОРИМО ДЕЦУ НА ПОТЕНЦИЈАЛНУ ОПАСНОСТ

Деца учесници пројекта: Вук Алексић V 1, Лара Чучуковић VIII 4, Лазар Савић VIII 2, Лука Војновић VII 1, Јован Божић VIII 4.

 

Стилови

 

 

 

 

 

 

Share This