Успех је одјекнуо кроз школске ходнике и разглас, када су девојчице из ОШ “Посавски партизани” освојиле прво место на градском такмичењу у одбојци, које је одржано у  Београду.

После невероватних напора и много тренинга, ове младе спортисткиње показале су зашто школске боје “Посаваца” поносно носе. Девојчица која је засијала на терену била је Нина Кнежевић, која је не само била кључна играчица нашег тима, већ је и проглашена за највреднијег играча турнира (НВП). Нина је показала несагледиву способност у одбојци и оборила све рекорде својом изузетном игром и доприносом на терену.

1. место

Школски одбојкашки тим, под руководством преданог и искусног наставника Владана Васиљевића, представљао је за све учеснике несавладиву препреку на овом такмичењу.  Васиљевић, као искусни ментор, посветио се сваком детаљу на овом турниру, подстичући таленте и тражећи начине да превазиђу своје границе што су ове девојке и учиниле.

Победници са наставником Владаном Васиљевићем

“Радујемо се што смо видели велике спортске таленте и амбициозни дух наших ученица. Овај успех није само успех за школу, већ и за целу заједницу која се идентификује са “Посавцима” у свим спортским дисциплинама. Одбојкашки тим је примећен, а њихова борба и упорност оставили су траг и обележиле ово градско такмичење као истинско спортско писмо”, истакао је Васиљевић.

Свака од играчица нашег одбојкашког тима дала је значајан допринос овом успеху. Од снажних напада до  одбране, наше девојчице показале су несавладиву хемију и тимски дух који је преобликовао неколико тежих тренутака у изузетне прилике за наш тим. Сви смо свесни важности спорта у развоју карактера, тимског духа и физичког здравља. Ово градско такмичење у одбојци није само било место где се мерило знање и вештине, већ и простор у коме су се креирале важне успомене.

Одбојкашице након освојеног турнира

Честитамо девојчицама и наставнику на овом сјајном успеху и верујемо да ће наставити да нас радују и у будућности. У ОШ “Посавски партизани” се развијају истински шампиони.

Share This